Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Σαν σήμερα 18 - 6 - 2016: ‘’Μισός Αιώνας Μνήμες’’ / Τα συναισθήματα πολλαπλά … τα μηνύματα περισσότερα…

Μια ανεπανάληπτη βραδιά έζησαν και ένα μοναδικό αθλητικο-μουσικό ταξίδι απόλαυσαν όσοι (και ήταν πολλοί) βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2016 στο γήπεδο Τρικάλων, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση του Α.Ο. ‘’ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’’ για τον εορτασμό των 50 χρόνων και η οποία ήταν αφιερωμένη σε όλους αυτούς που με την προσφορά τους έγραψαν την Ιστορία του Συλλόγου μας.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε λαμπαδηδρομία από τα παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και άναμμα του βωμού από τον Προπονητή της Ακαδημίας Μπάμπη Σαλτουρίδη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοσίας Νίκο Φετεινίδη, για τον εορτασμό της ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη με το σύνθημα ''Γίνε κι εσύ Εθελοντής Αιμοδότης. Μπορείς....'' 

Ακολούθησε εξαιρετική χορευτική παράσταση από τα παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου ‘’ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ’’, τα οποία εισέπραξαν το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων.

 
Στη συνέχεια χαιρετισμός και ομιλία του Προέδρου Ν. Σαλτουρίδη για την 50χρονη Ιστορία, προβολή – σε γιγαντοοθόνη – 30λεπτου νοσταλγικού βίντεο στο οποίο ξετυλίχθηκε περιληπτικά όλη Ιστορία και το οποίο καθήλωσε τους παρευρισκόμενους και ‘’γεννούσε’’ πλήθος συναισθημάτων. 

 
Και μετά… το πιο συγκινητικό κομμάτι της βραδιάς, το 5λεπτο βίντεο, αφιερωμένο στους Προέδρους, Παράγοντες, Προπονητές και Ποδοσφαιριστές μας, που έχουν φύγει από τη Ζωή… 

https://www.youtube.com/watch?v=Y7ZFX2HGV0M

Μετά απ' όλα αυτά - στο πρώτο μέρος του μουσικού προγράμματος - ο μαέστρος Νίκος Πατρής, τα παιδιά της εκπληκτικής Ορχήστρας Νέων, η Χορωδία του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια Ξανθίππη Καραθανάση, η Φιλιώ Σέρβου και ο Νίκος Μπίνος, ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, δημιουργώντας μια μουσική πανδαισία, ερμηνεύοντας υπέροχα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών.
https://www.youtube.com/watch?v=jVrp6yc-FUY

Ακολούθησε 15λεπτο διάλλειμα, όταν οι πρωταγωνιστές (αρκετές οι απουσίες, δικαιολογημένες ή όχι) της 50χρονης Ιστορίας, Πρόεδροι, Ποδοσφαιριστές, Παράγοντες, Προπονητές, άνθρωποι κάθε ηλικίας, από 14 έως 80 χρόνων, ανέβηκαν στην πίστα, συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν, βούρκωσαν, πήραν τα αναμνηστικά τους, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και άνοιξαν τον χορό, για το 2ο μέρος του προγράμματος που ακολούθησε και ήταν παραδοσιακό και καθαρά χορευτικό. 


https://www.youtube.com/watch?v=sG2SigFfMhw 
 
Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο που παρέθεσαν οι διοργανωτές στα μέλη της Ορχήστρας, στην Χορωδία και στους συνοδούς. Ήταν κατά κοινή ομολογία μια υπέροχη βραδιά, κατά την διάρκεια της οποίας οι αισθήσεις ζωντάνεψαν μέσα από τα συγκινητικά και νοσταλγικά βίντεο και μέσα από ένα μοναδικό μουσικό θέαμα υψηλών αξιώσεων και δεν υπήρχε κανείς που να μη σιγοτραγούδησε, παρέα με το φεγγάρι που με περισσή ομορφιά συμπλήρωνε το σκηνικό.

Τα συναισθήματα πολλαπλά …
τα μηνύματα περισσότερα… 

Ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα και για μένα αφού, μετά την αποχώρησή μου από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας και την αναστολή λειτουργίας του blog trikaka-imathias.blogspot.gr (πέρυσι) και μετά την αποχώρησή μου από την Ακαδημία πριν λίγες μέρες, με αυτή την εκδήλωση έπεσε η αυλαία της 35χρονης ενασχόλησής μου με τα αθλητικοκοινωνικά του χωριού. 
Ευχαριστώ και σας είμαι ευγνώμων...

 
 



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου